Måske er sommerferien slut for dig. For mange er sommerferien årets højdepunkt og forud ligger en lang mørk vinter og venter, og der er længe til næste sommerferie.

Kender du den følelse?

Så er det med at få lagt nogle ting i kalenderen du kan glæde dig til. Tænk over hvad der gør dig glad. Hvad ville du glæde dig til?

En musikalsk oplevelse?

En fest?

Et foredrag?

Et weekend ophold?

Et cafe besøg med en god ven?

En aften i byen med din partner?

En gåtur i skoven med din familie?

En aften alene hjemme?

En fisketur?

Måske har du en fuld kalender og en masse du glæder dig til, men det er ikke DIG der har planlagt det, og der er næsten ikke plads til det DU gerne vil.

Måske er din kalender TOM og det er du ked af.

Hvis du gerne vil have aftaler i din kalender, som DU har lyst til, så er det bare med at komme i gang med at planlægge og invitere. Det handler om at GØRE noget, og tage initiativ, ellers ender det med du går glip af de oplevelser du har allermest lyst til, med de mennesker du holder allermest af.

Forleden aften havde jeg en KÆMPE oplevelse. Jeg var på arbejde som tjener i Vingstedcenteret, hvor jeg har et bi-job indtil min Gå Mig Glad kalender er fuld af opgaver. Jeg skulle serverer for et fint selskab som havde hyret Outlandish til at spille. Dem er jeg stor fan af!  Det gav mig mulighed for at komme helt tæt på de dygtige drenge, og jeg var helt vildt glad, og kunne ikke falde i søvn da jeg kom hjem. Sådan kan man også helt uventet få en helt fantastisk oplevelse.

Jeg tror jeg vil finde koncert biletter til Outlandish for de gør MIG glad.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

gaamigglad.dk