59. Tirsdagstur- Det skal du nok få lært inden du bliver 80

Få det lært

Det har du lært inden længe. Nogle gange er der sætninger der bare hænger ved, og man tager dem med sig resten af sit liv.

Jeg var nybagt mor og var usikker på alt hvad jeg gjorde, og på om alt var som det skulle være. Gjorde jeg tingene rigtigt, var han som han skulle være, kunne han det han skulle kunne, med den alder han havde? Spørgsmålene var mange.

Vi kører på besøg hos noget familie og skal have eftermiddagskaffe hos dem. På et tidpunkt bliver jeg i tvivl om et eller andet, og damen vi er på besøg hos siger stille og roligt: Det får han nok lært inden han bliver 80.

Alt ting blev meget nemmere fra den dag. Tag det ikke så tungt, han skal nok få det lært.

Tit har jeg tænkt den sætning. Det skal jeg nok få lært inden jeg bliver 80. Det gør alt ting meget nemmere, og jeg tager det meget afslappet når det er noget jeg ikke kan.

Brug den hvis du har lyst.

Historien her er til dig Margit. Tak fordi du lærte mig den sætning.

Det skal du nok få lært inden du bliver 80.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.