6. Tirsdagstur- Det er nemt!

Kan det passe, der ikke skal mere til?

Er det virkeligt så nemt, at holde humøret højt og vægten nede? JA det er det åbenbart. En god gåtur om ugen, og cykle til og fra arbejde, det er hvad der skal til for mig. Der er kun 2 km fra mit hjem til mit job. Det lyder ikke af meget, men det giver faktisk 80 km. på en måned. Det er da noget!! Så lidt hver dag, gør en stor forskel.

Det er helt vildt hvad jeg får ud af mine tirsdagsture, og jeg er overrasket over, at der ikke skal mere til at gør mig glad. De sidste 6 uger, hvor jeg har gået hver tirsdag og cyklet på arbejde, har jeg også være i byen hver weekend, og lad mig sige det sådan: jeg holder mig ikke tilbage for at tage 2 gange. Slet ikke af desserten.

Men alligevel, holder jeg vægten nede, hvor min BMI siger næsten normal, og jeg har det rigtig godt i min mor-krop. Normalt er jeg mere “go with the flow” typen, som løber når vejret er perfekt, og tager bilen når det regner, så formen plejer at svinge, efter vejret. Men nu kommer jeg ud og gå uanset vejret og jeg er i ok form hele tiden, og på den her måde, ved jeg også at jeg kommer af sted. Vil du med i næste uge? Herunder kan du se lidt af det jeg kom forbi i dag.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Se flere billeder på Instagram: gaamigglad

IMG_0557 IMG_0567

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.