60. Tirsdagstur- Brug dit kopi papir

Brug dit kopi papir en gang til

Dit kopi papir kan brugs en gang til.

Tænk dig lige om en ekstra gang inden du smider dit kopipapir ud.

Hvis du har papir fra printer og kopimaskine liggende, som du har læst og det er på vej til genbrugs containeren, så overvej lige om du ikke kan bruge det en sidste gang, inden det bliver lavet til æggebakker.

Se videoen om genbrugs mapper her.

Min søn kom hjem fra skole en dag med 69 stykker papir. Han fortalte at der var en som var kommet til at trykke forkert på kopimaskinen.

“Dem kan min mor godt bruge”, havde han sagt.

Han ved godt at jeg bruger mit papir igen. Jeg er super stolt af at han har fået det med genbrug med hjemmefra. Det har han lært. Børn gør ikke hvad vi siger, men hvad vi gør. Jeg blev faktisk lidt overrasket over at han tænkte på mig.

Nu har jeg papir til det næste halve års bonner til mit regnskab.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang!

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.