61. Tirsdagstur- èn sætning kan ændre alt
Gå Mig Glad - gåtur- gå - går

61. Tirsdagstur- èn sætning kan ændre alt

En siger noget til dig som bare RAMMER dig, og du tager den sætning eller det ord med dig resten af livet. Du glemmer det aldrig. Kender du det?

Sådan kan du blive formet af sætninger og ord. Du hører noget, tager det til dig, og begynder at leve efter det.

“Practis as you preach”

Sådan sage en kollega til mig en gang. Det er jo rigtigt. Man skal gøre det man siger til andre de skal gøre.

Forleden sad jeg og så Toppen af Poppen i TV, som er et tv program hvor dygtige musikere skal fortolke og synge hinandens sange. Det handler om ord og rytme, og de er møj dygtige til det de gør. Lige der, midt i programmet kommer den sætning jeg fik på engelsk, på dansk, og var bare så meget mere tydelig.

Citat:

“Vi skal være det vi siger”

Peter A. G. Nielsen

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

 

 

gaamigglad.dk

Skriv et svar

Luk menu