61. Tirsdagstur- en sætning kan ændre alt

En sætning som du aldrig glemmer

En siger noget til dig som bare RAMMER dig, og du tager den sætning eller det ord med dig resten af livet. Du glemmer det aldrig. Kender du det?

Sådan kan du blive formet af sætninger og ord. Du hører noget, tager det til dig, og begynder at leve efter det.

“Practis as you preach”

Sådan sagde en kollega til mig en gang. Det er jo rigtigt. Man skal gøre det man siger til andre de skal gøre.

Forleden sad jeg og så Toppen af Poppen i TV, som er et tv program hvor dygtige musikere skal fortolke og synge hinandens sange. Det handler om ord og rytme, og de er møj dygtige til det de gør. Lige der, midt i programmet kommer den sætning jeg fik på engelsk, på dansk, og var bare så meget mere tydelig.

Citat:

“Vi skal være det vi siger”

Peter A. G. Nielsen

Det er så nemt at sige til andre hvad de skal, og hvad der er rigtigt. Det er også meget nemmere at løse de andres problemer end dine egne. Men hvis du siger til andre de skal gøre noget, skal du også selv kunne leve op til det.

Det er også utroværdigt hvis du arbejder med sundhed og selv er usund. Eller du laver fartkontrol i trafikken og selv køre for stærkt ik´?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.