62. tirsdagstur – pas dig selv!
Gå Mig Glad - gåtur- gå - går

62. tirsdagstur – pas dig selv!

Blev du provokeret af overskriften? Tænker du, at det skal du nok selv bestemme, eller at det gør du jo allerede?

Men jeg mener det faktisk – at du skal passe dig selv, og du skal gøre det rigtig godt. Det er først når du passer godt på dig selv, at du får det rigtig godt og får overskud. Det er kun dig, der kan mærke når du er sulten, skal tisse og er træt, og det er kun dig der kan gøre noget ved det. Jeg kan ikke tisse for dig.

Når du er god ved dig selv og har det godt med dig selv, er du også mere positiv over for andre. Så hvis du går og tænker negative ting om andre, er det faktisk et hint til dig selv om at noget er galt. Der er noget du skal arbejde med.

Forleden var jeg til møde på Hotel Scandic og fik øje på denne sætning i deres reception. Den ramte mig hårdt. Derfor vil jeg dele den med dig.

Et menneske, der har det godt, har aldrig behov for at angribe eller latterliggøre et andet menneske.

Pas dig selv, og gør det godt!

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

gaamigglad.dk

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar

Luk menu