63. Tirsdagstur- hvor svært kan det være?

Svært i starten men let til sidst

Ja det kan da være virkeligt svært at skille sig af med en vane, også for en kortere periode.

Virkelig svært.

Men det er når du holder ved, at resultaterne kommer. Om du vil holde op med at ryge, tabe dig eller i bedre form. Jeg har levet alt for godt i alt for lang tid, uden at trække håndbremsen og holde lidt igen.

Nej den har bare fået fuld skrald med alt det gode mad, slik, chips, søde sager og alcohol.

Kender du det?

NU skal det være.

NU er det slut.

NU vil jeg se resultater.

Du får ikke at vide hvad jeg vejer, men jeg skal smide 3,5 kg. Det lyder måske ikke af så meget, men det er nok til at jeg TYDELIGT kan se de er der. De skal væk. Hver mandag vil jeg veje mig. En gang i ugen må være nok. Jeg håber jeg har givet vægten et kæmpe hop om en uge, og ikke kun 500 gram. 1/2 kg. i ugen vil betyde at det tager 7 uger. Lige så lang tid som det har taget at få dem på. Uha så lang tid må det ikke tage!

Hvis du har noget du kæmpe med, skal du vide at du ikke er alene.

Skriv gerne en kommentar herunder med hvad du kæmper med. Tobak. Slik. Alcohol, bandeord, at kunne sige nej, eller noget helt andet.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.