64. Tirsdagstur- TAGE DIG SAMMEN???
Gå Mig Glad - gåtur- gå - går

64. Tirsdagstur- TAGE DIG SAMMEN???

Du møder en du kender som du ikke har set i lang tid. I falder i snak og får fortalt hvordan det går og hvad der er sket i hinandens liv siden sidst.

I svinger fint sammen, men ses ikke med jævne mellemrum. Det har i aldrig gjort men i taler godt sammen.

Siden i talte sammen sidst er du flyttet og nu siger din ven ordene: “Jeg skal også have mig taget sammen til at besøge dig”

TAGE DIG SAMMEN TIL AT BESØGE MIG?

Hvis nogen skal tage sig sammen for at besøge mig, skal de blive hjemme. Sådan har jeg det. Det samme gælder for mig. Hvis jeg skal tage mig sammen for at besøge folk, bliver jeg hellere hjemme.

Jeg er holdt op med at besøge folk fordi det klæder min samvittighed. Jeg besøger kun folk hvis jeg har lyst. Jeg vil også kun have besøg af folk som kommer fordi de har lyst til at være sammen med mig.

Hvordan har du det med det? Besøger du folk af pligt eller lyst?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

 

gaamigglad.dk

Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Man kan vel godt besøge nogen, hvor det ikke lige er lysten, men f. eks nødvendigehed, der er på dagsordenen. Pligt er et meget negativt ord i vore dage. Jeg kan tænker på at jeg nogle gange har besøgt en veninde, hvor jeg ved at hun virkeligt har brug for at se mig, men hvor jeg ikke direkte kan sige at det er lysten der driver mig ud af døren. Men når jeg så er kommet og jeg ER der, så er det dejligt at ses.. Også selvom vi måske skal luge have eller gøre noget andet mindre lyst betonet.
    Vi må nogle gange stille op også til pligter hvis bare vi ved at vi ikke slider os selv og hinanden op.

  2. Dortea, du har fuldstændig ret! Selvfølgelig skal vi hjælpe hinanden og være der for hinanden. Livet er ikke kun fest og lagkage, vi skal stille op når folk har brug for hjælp. Det vil jeg til enhver tid også gøre for mine veninder, min familie og venner. Men hvis folk skal tage sig sammen for at besøge mig, og drikke en kop kaffe med mig en eftermiddag, så skal de blive væk. Der er stor forskel på om man er i en situation hvor man er nede og knap så festlig og har brug for støtte, hjælp og besøg, eller om man er sund og rask. Giver mit svar mening? Tak for din kommentar. Den er jeg glad for. Selvfølgelig skal vi være der for hinanden. Kærligst Heidi

    1. Enig Heidi! Hvis man skal tage sig sammen til at hygge sig med en, så er det bedst at blive væk. Og ja det ønsker jeg heller ikke at være en del af. God blæsevejrs aften. Dortea

Skriv et svar

Luk menu