64. Tirsdagstur- TAGE DIG SAMMEN???

Skal du tage dig sammen til det?

Du møder en du kender som du ikke har set i lang tid. I falder i snak og får fortalt hvordan det går og hvad der er sket i hinandens liv siden sidst.

I svinger fint sammen, men ses ikke med jævne mellemrum. Det har i aldrig gjort men i taler godt sammen.

Siden i talte sammen sidst er du flyttet og nu siger din ven ordene:

“Jeg skal også have mig taget sammen til at besøge dig”

TAGE DIG SAMMEN TIL AT BESØGE MIG?

Hvis nogen skal tage sig sammen for at besøge mig, skal de blive hjemme. Sådan har jeg det. Det samme gælder for mig. Hvis jeg skal tage mig sammen for at besøge folk, bliver jeg hellere hjemme.

Jeg er holdt op med at besøge folk fordi det klæder min samvittighed. Jeg besøger kun folk hvis jeg har lyst. Jeg vil også kun have besøg af folk som kommer fordi de har lyst til at være sammen med mig.

Hvordan har du det med det? Besøger du folk af pligt eller lyst?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.