65. Tirsdagstur- SNYD, MANIPULATION ELLER ANDET????

Snyd eller hvad?

Er det snyd eller er det ok? Har du lagt mærke til det eller er det kun mig? Jeg synes det er snyd.

Hvor meget må fødevarer industrien gøre for at sælge os deres produkter?

Se videoen her. Giv mig DIN mening ved at skrive en kommentar i feltet herunder. Hvad synes du, er det snyd, MANIPULATION eller helt ok det Pålækker gør?

Der er mange måder at sælge mere på og nogle bruger emballage med store huller. Det er for at du skal bruge mere. I nogle tilfælde overdossere, hvis du spørger mig. Det er ikke i orden. Gad vide om der ville være salg i et forbruger mærke som viser når emballagen doserer rigtig mængde? Lige som vi har nøglehuls mærket og mærke for fuldkorn.

Du kan følge med ved at abonner på mine YouTube videoer, og via Facebook siden Gå Mig Glad. Husk at slå notifikationer til på Facebook hvis du vil have besked når jeg lægger begivenheder, events og andet godt op.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.