66. Tirsdagstur- GØR DU DET RIGTIGT?

Rigtig eller forkert måde at gøre tingene på

Din veninde gør tingene på en HELT anden måde en dig, og din søster på en tredje måde.

Er det dig eller dem, der gør det rigtigt?

Det er lige meget hvad det er, i gør forskelligt om det er måden i opdrager jeres børn på, om det er måden i holder styr på økonomien, eller om det er måden i indretter jeres hjem på, for i gør alle de rigtige.

Du gør det der er rigtigt for DIG, og de gør det der er rigtigt for DEM.

Der er mange måder at gøre tingene RIGTIGT på.

Det er først forkert når du går mod dine egne værdier og du får ondt i maven af at gøre en bestemt ting. Så er det forkert.

Da min søn var helt lille var der en bog der var meget oppe i tiden som hed “Godnat og Sov godt”. Den handlede dybest set om at man skulle lægge sit barn og sige “godnat og sov godt”, og når så barnet ville op, eller græd skulle man gå ind igen og sige “godnat og sov godt” men med længere og længere mellemrum. Første dag med 1 minuts mellemrum, næste dag med 5 minutters mellemrum og 3. dag med 10 minutters mellemrum.

Min søn SKREG og jeg måtte gå ud af huset og holde mig for ørene til tiden var gået og jeg “måtte” gå ind til ham igen og sige “godnat og sov godt”. Det var ved at tage livet af mig. Jeg følte mig som verdens dårligst mor. Og det var jeg på en måde også. Men hvorfor gjorde jeg det så? FORDI alle talte om den bog og om hvor god den var og at det virkede. Det virkede også for mig, for efter 3 dage skulle jeg kun sige “godnat og sov godt” en gang, og så sov han.

Men kunne jeg have gjort det på en måde som jeg havde det godt med? Ville det gøre noget om det så tog en uge eller to i stedet for 3 dage, når jeg nu havde det så skidt med det?

NEJ!

Det jeg gjorde var forkert for mig. Rigtigt for mange, men forkert for mig. Nu har jeg lært at bruge min intuition og lytte til mit hjerte.

Du skal gøre det der er rigtigt for dig. DET er måden at gøre det rigtigt på. Uanset hvor mange andre der gør tingene på en anden måde.

Der er mange måder at gøre tingene rigtigt på.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærlist Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.