67. Tirsdagstur- GRATIS

Gør ting der er gratis

Gratis glæder er der mange af. Rigtig mange mennesker har ikke ret meget, og nu har mange af dem meget mindre på grund af de nye kontanthjælps regler. Det har fået mig til at tænke på hvad der gør mig glad og giver mig overskud og hvad man kan gøre der er gratis. Her er hvad jeg tænker.

Det er nemmere at være glad hvis man har et stort økonomisk overskud.

Eller er det?

Du kan gøre rigtig mange ting som er med til at gøre dig glad som er GRATIS.

Når du står op om morgen, så tag et bad, sæt håret og gør noget ud af dig selv. Det er en god start på dagen, og det koster ingen ting.

Selv om du ikke bor i den vildeste luksus med det nyeste og mest moderne inventar, kan du godt bo hyggeligt og rent. Gør dit hjem rent, og gå ud i naturen og pluk nogle friske grene til en vase. Det er GRATIS.

Det er svært at have overskud og være glad hvis du er træt. Gå tidligt i sent og du vil vågne udhvilet og glad. Det er gratis.

Fritidsaktiviteter kan være dyre, men selv om du ikke er med i en klub eller et center kan du godt gøre noget for at holde dig i form og holde humøret oppe. Inviter en du holder af på en cykel eller gåtur. Tag eventuelt en kande kaffe eller the med til en pause. Det er gratis og skrup hyggeligt.

Restaurant, cafe, vin, tapas og cafe latte koster mange penge. Bag noget lækket brød til frokosten og anret den som tapas. Finde dine pæneste fade og skåle frem til en dåse tun, pålæg og lun din leverpostej. Dæk et pænt bord og inviter en du holder af til at spise frokost med dig. Det er næsten gratis.

Du kan selv fortsætte listen af gratis ting der gør DIG glad.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.