68. tirsdagstur – rengøring gav mig jeg et chok!

Rengøring kan godt betale sig

Det er pisse pinligt! Især med min baggrund. Men den hører man jo tit, at det er mekanikerens bil der kører med fejl, det er lærerens børn der er urolige i timerne og det er præstens datter, der kysser med alle drengene.

Min kæreste har flere gange sagt, at vi skal give badeværelset en ordentlig omgang rengøring. Altså væggen skulle tørres af og gulvet skulle have en tur med en stiv børste i kanterne. Jeg synes han var lidt sippet. At det trængte SÅ meget kunne jeg ikke se. Det er jo ikke fordi det er en kæmpe opgave, slet ikke for mig da jeg har professionelt udstyr, jeg har købt i min tid som rengøringskone.

Nu skulle det være! Jeg har jo trods alt ikke gjort det siden jeg overtog huset (for otte år siden) så jeg fandt spand, sæbe, Rodalon, børste, klude og mopper frem. Rodalon dræber bakterier, fjerner dårlig lugt og desinficerer så jeg valgte at lave en blanding af det og vand. Hvis du ikke lige har Rodalon i skabet, er jeg sikker på at en almindelig rengøringssæbe også kan klare opgaven.

Jeg blev SÅ chokeret da jeg havde tørret den ene væg af.

HOLD OP, kluden var ikke bare grå, men sort.

Det gav energi til at knokle på, til hele badeværelse havde fået en tur, og alt bare var rent og lækkert. Selv skabet blev trukket ud og der blev støvsuget bagved og radiatoren fik en ordentlig omgang, så alt det gamle støvede spindelvæv der sad bagved kom væk.

Alt i alt tog det vel omkring en time og nu er der bare så skønt rent og jeg har god samvittighed. Der går i hvert fald ikke otte år igen før badeværelset får sådan en tur igen.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.