7. Tirsdagstur- Prioriter!

Alt hander om at prioriter

Det er dog svært at prioriter. Det er Sankt Hans i aften, min søn skal på tur med skolen, i morgen skal vi også noget, og stort set hver dag i denne uge, har vi aftaler. Hvor meget skal der til for at skippe motionen? Jeg skal virkelig prioritere det højt og planlægge det ind i min kalender, for at få det gjort. Det kan så nemt smutte, til fordel for andre vigtige ting. Derfor er jeg så glad for at jeg SKAL af sted hver tirsdag, for jeg ved jo ikke om der er nogen som har planlagt at gå med. Det var der i dag, og vi havde en dejlig tur i rask tempo, og smukt vejr. Det er lige før jeg tror der kom lidt sol på mine blege ben. Fra nu af vil jeg have shorts på, hver gang solen skinner. Så ender det med jeg får brune ben til sommer kjolerne.

Herunder kan du se lidt at det vi så på turen i dag.

Se flere billeder på Instagram: gaamigglad

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

IMG_0639 IMG_0645

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.