På søndag er det 1. søndag i advent. Det giver anledning til at give gaver væk. I min familie har vi aftalt at det kun er børnene som får gaver juleaften, og derfor er det meget begrænset hvor mange julegaver jeg skal købe. Jeg finder en stor glæde i at give gaver, og hygger mig med at købe dem eller lave dem selv. Derfor laver jeg advents gaver til familien. De er ikke dyre da min indkomst endnu er meget lav og svarer til en SU, men de er køb og lavet med kærlighed og forhåbentlig bringer de glæde.

Min kæreste får 4 kuverter, og i hver kuvert er der en oplevelse.

En søndag skal han have massage, og jeg køber en lille massage olie til at følge med kuverten.

En søndag skal han have sine piger og deres kærester og hunde og hele molevitten til eftermiddagskaffe og gåtur. Han ved ikke at de kommer. Det bliver en søndag med familie hygge.

En søndag skal han have et fodbad med efterfølgende fodpleje. Jeg køber en lille fodcreme der skal følge med kuverten.

Den sidste søndag får han en cafe tur med mig.

Vores børn skal også have adventsgaver. Måske læser pigerne med her, så jeg skriver ikke hvad der er i pakkerne på billederne.

Rigtig glædelig advent til dig og dem du holder af!

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

gaamigglad.dk