72. Tirsdagstur- PlayStaytion til alle børn

Lige vilkår for alle børn

Mange børn har en PlayStation på værelset og mange får en i julegave. Ikke alle børn er så heldige at have forældre som har råd til at købe sådan en til dem, og ikke alle er så heldige at få lov til at være sammen med mor og far hver dag.

Nogle børn er af og til på Tinghøj, Kolding Kommunes børnehjem. På Tinghøj ønsker man sig en PlayStation til børnene.

Skal alle børn have en PlayStation? Nej det tror jeg ikke, men der er bare ting man gerne vil have mulighed for at tale med om, for at føle sig mindre udenfor. Hvis de fleste i klassen har en og taler om de spil de spiller, så er det nemt at føle sig udenfor. Derfor synes jeg faktisk at det er vigtit at det nyeste legetøj er på landets bosteder for børn og unge. Så de kan følge sig på lige fod med dem de er sammen med.

Vil du hjælpe med at samle ind, så børnene på Tinghøj, Kolding Kommunes Børnehjem kan få en PlayStation, og hvis der er penge til det, spil dertil?

Så skal du sætte det beløb ind du finder passende på nedenstående konto og HUSK at skrive “Gå Mig Glad” i kommentar, da det er Kolding Kommunes hoved nummer.

Konto nr. 1569 4394020028

Tusinde tak for din hjælp og rigtig glædelig december!

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.