73. Tirsdagstur- Hvorfor køber du gaver?

Gaver er til modtageren

Er det for din eller modtagerens skyld du køber gaver? Hvis nu du synes at han mangler sådan en, er det så den du køber til ham? Eller køber du det han ønsker sig. Der er nemlig forskel. Han har ikke sådan en du lige har købt til ham, fordi han ikke gider bruge sådan en. Du har købt en gave for DIN skyld, og ikke for hans skyld. Kender du det?

Det gør jeg!

Han har aldrig ur på, og det ser så tjekket ud når en mand har et fedt ur på, derfor køber jeg et ur til ham. Hans trøje er gammel og slidt, og han går i den altid med den, så nu køber jeg en ny til ham. Måske går han bare ikke med ur, og måske elsker han bare den trøje og måske skulle jeg prøvet og spørge ham om hvad han ønsker sig, så jeg giver gaver for HANS skyld og ikke for min skyld.

Min mor gav engang mig en neglelak fordi hun aldrig havde set mig med farvede negle. Det var sødt af hende, men jeg har aldrig brugt den. Jeg går ikke med neglelak og kommer aldrig til det. Det er bare ikke mig. Sådan nogle gaver kan jeg også komme til at købe. For min skyld. I år vil jeg øve mig i at købe gaver fra ønske listen.

Rigtig god julegave jagt!

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Billedet med gaver på bordet er fra Event med Boutique Mary i Vejle.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.