76. Tirsdagstur- Hvor er det egentligt vammelt

Hyggeligt og vammelt

Det er vammelt at spise så meget. Jul det er cool, det er nu man hygger sig bedst.

Når man hygger sig er det tit noget med mad, vin, slik, kage, chips og den slags. Det  er det i hvert fald hos os, og der har da heller ikke manglet noget som helst hele julen hos os, eller hos dem vi har besøgt. Men nu har jeg det sådan at jeg glædes over at vi er ovre alt det spisen.

Puha jeg har spist for meget.

Alt for meget.

Og det har jeg fordi jeg er lige dele nysgerrig og lige dele madglad. Så når jeg har meget at vælge i mellem, vil jeg gerne smage DET HELE, og hvis det smager virkelig godt, tager jeg liiiige lidt mere.

Nu skal det være slut med udspilet mave, slik, og for meget mad. Det er vemmelt med så stort et overforbrug.

Ind med suppe, grøntsager, gåture og små portioner.

Januar du er så velkommen.

Rigtig godt nytår til dig og dine.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.