Jul det er cool, det er nu man hygger sig bedst.

Når man hygger sig er det tit noget med mad, vin, slik, kage, chips og den slags. Det  er det i hvert fald hos os, og der har da heller ikke manglet noget som helst hele julen hos os, eller hos dem vi har besøgt. Men nu har jeg det sådan at jeg glædes over at vi er ovre alt det spisen.

Puha jeg har spist for meget.

Alt for meget.

Og det har jeg fordi jeg er lige dele nysgerrig og lige dele madglad. Så når jeg har meget at vælge i mellem, vil jeg gerne smage DET HELE, og hvis det smager virkelig godt, tager jeg liiiige lidt mere.

Nu skal det være slut med udspilet mave, slik, og for meget mad.

Ind med suppe, grøntsager, gåture og små portioner.

Januar du er så velkommen.

Rigtig godt nytår til dig og dine.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

gaamigglad.dk