Sig ja tak, hvis du kan den dag du bliver inviteret til. Også selv om du tænker det ikke er noget for dig.

I lørdags var til sports galla aften i Boksen i Herning, og helt ærligt så interesserer jeg mig ikke for sport, og jeg ville ikke kunne kende en eneste af dem som var på senen hvis jeg mødte dem på gaden. Vi var inviteret af personaleforeningen på min kærestes arbejdsplads.

Jeg glædet mig mest til at høre Mads Langer og Gnags som skulle komme og spille. Men det var fordi jeg ikke vidste noget om alt det andet jeg skulle opleve. HOLD NU OP et show! Det hele var sat op til TV og blev vist live, og alt kørte som smurt i olie minut for minut. Det var sjovt at komme “bag om kulissen” og se hvordan man laver TV.

Især en mand imponerede mig meget. Den kameramand som filmede dem der skulle på senen. Han løb rundt med det store kamera i hænderne og med en mand bag sig til at holde øje når de skulle gå baglæns. Hvordan kunne han holde styr på alle de borde han skulle hen og filme fra? Sad der en og sagde det til ham i en øresnegl? Jeg forstår det ikke. Alt det du så tæt på, på tv, var filmet af èn mand.

Når der kørte et lille klip på skærmen der var optaget på forhånd, skiftede de udstyr på senen. De havde et par minutter til det. Klaver, trommesæt og mikrofoner ud og ind med 4 både. Det var et fedt show som var sat op af professionelle folk, og jeg nød showet, men mest af alt nød jeg at sidde og se det hele blive sat op.

Så næst gang du bliver inviteret til noget du ikke har interesse i, så sig ja tak. Der kan vente dig en oplevelse du ikke havde regnet med.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

 

gaamigglad.dk