Selvfølgelig skal du sige undskyld hvis du træder nogen over tæerne. Det er klart. Men du skal ikke sige undskyld for at du skal ud og ryge, eller sige undskyld for at du gerne vil have et stykke kage mere.

Hvor meget du ryger, spiser, drikker, sover, spiller og bander kommer ikke vi andre ved, og du skal ikke undskylde din livsstil. Heller ikke selv om du måske er træt af den, og godt ved den er forkert.

Jeg drikker mindst 2 kander kaffe om dagen, og bander nok for meget. Men det er da mit problem. Ikke dit. Det går kun ud over min mave og min krop at jeg helst vil have kaffen ind med drop i armen, og at jeg tisser sort.

Så stå ikke der med bøjet hoved og sig at du lige skal ud og ryge. Ret ryggen og gå ud og tag den smøg som du trænger så meget til.

Desuden er summen af laster altid lige. Når du er kommet af med en dårlig vane, får du bare en ny.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

gaamigglad.dk