8. Tirsdagstur- En på opleveren

Få en billig en på opleveren

Jeg behøver faktisk ikke gå ret langt, før jeg synes, jeg får en på opleveren. I dag gik jeg ud til lystbådehavnen, og kom ikke længere. Vi knokler med at rydde op, på arbejde, og få skolen gjort klar til et nyt skoleår. Så jeg var da træt. Derfor lagde jeg mig og fik et hvil og noget sol, på broen. Det kan også gøre mig glad. Så kan det være, at jeg går hurtigere og længere næste gang. Der er ingen grund til at presse sig selv, og gå glip af en oplagt mulighed for et hvil i solskin, på en bro med lyden af vand, nedenunder.

I næste uge, og 3 uger frem, har jeg ferie. Det betyder masser af gåture, og gerne nogle lange ture. MEN jeg har besluttet mig for at Gå Mig Glad holder ferie. Turene bliver på andre tidspunkter, og med start fra forskellige steder i Danmark. Jeg skal nok skrive om dem undervejs. Vi er hjemme, og kører på endagsture, så hvis du har lyst, vil jeg meget gerne inviteres på en gåtur, fra Kolding, eller andre steder. Skriv en kommentar herunder, så vi kan komme i kontakt med hinanden.

Tusind tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

IMG_0709 IMG_0711

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.