80. Tirsdagstur- Tager du imod?

Tager du pænt imod et kompliment?

Hvordan reagere du når du får ros eller en kompliment? Tager du i mod, eller taler du det ned?

Det meste af mit tøj er købt på genbrug eller på tilbud, så når nogen sagde noget pænt om mit tøj, plejede jeg at tale det ned. “Nårhh det er bare en bluse fra genbrug”. Eller, “ja er det ikke utroligt hvad man kan få for 25 kr. på genbrug”

Hvis nogen gav mig en kompliment, talte jeg også den ned. “Det tog ikke særlig lang tid at lave det” eller “det er ikke noget særligt”

Nu er jeg blevet bedre til at sige: “Tak, den er jeg også glad for!”

Det er da fuldstændig lige gyldigt om en bluse er købt ny, brugt eller på tilbud, hvis den er pæn til dig!

Hvis jeg har brugt lang tid på noget og der er en som giver mig en kompliment, siger jeg “Tak, jeg har også gjort mig umage”

Det er svært at tage i mod ros. Det kan det være. Men vi fortjener alle ros, og vi skal tage imod den, når den er der.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.