81. Tirsdagstur- åbent eller lukket?

Åbningstider for alle

Netto og Rema har åbent fra tidlig morgen til sen aften hele ugen. Altså også i weekenden. Men vil du på biblioteket i Kolding har du 4 timer  lørdag og 3 timer søndag til at låne bøger i. Se åbningstider her: Kolding bibliotek.

Er det nok? Eller burde vi kunne komme på biblioteket og låne og aflevere bøger lige så tit som vi kan købe kolde øl og kylling?

Man kan jo bare ansætte en vagt, og  have selvbetjening i de øvrige timer.  I Give er biblioteket åbent fra 6-23 hele ugen, men har ikke personale i alle timerne. Søndag er helt uden bibliotekar. Der er ren selvbetjening. Sygesikringskortet bruges til at komme ind og ud med.

I Kolding er der nu også mulighed for at komme af med dit affald hele døgnet.

Hvad synes du? Skal biblioteket have mere åbent, eller er det ok med 7 timers åbent på en hel weekend?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.