83. Tirsdagstur- Jeg elsker dig

Jeg elsker dig!

Ved du godt at jeg elsker dig? Ja det ved jeg da i HVERT FALD.

Hvor er det dejligt at kunne sige til min søn på 10 at jeg elsker ham, og spørge om han godt ved det, og så høre ham svare, ja det ved jeg da i HVERT FALD. For det betyder at han ikke er i tvivl, og at jeg får det sagt ofte.

I dag er det Valentinsdag, og en oplagt mulighed for at få sagt til dem du elsker, at du elsker dem. Bare så de ikke er i tvivl.

I dag kan vi alle øve os og få det sagt. Alle mennesker kan godt lide at få ros, anerkendelse og at vide at de er elsket. Det er noget vi bør sige ofte, også selv om det ikke er valentinsdag. Det bør være en hverdagsting men er det ikke altid. Det kan vi øve os på at det bliver.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.