85. tirsdagstur – nej, hvor er jeg flov

Jeg er flov over mig selv

Jeg er flov over det jeg har gjort. Det er lørdag formiddag og min far kommer til frokost. Derfor kører jeg i Super Brugsen for at købe friskt rugbrød, noget lækkert fra delikatessen, øl og andet godt. Jeg får fundet de ting, jeg skal have og går op til kassen.

Der var et godt tilbud på 99.- kr. for en kasse med 24 Royal-øl. Den er tung at stå med, så da det bliver min tur, går jeg hen for enden af båndet og stiller den på den lille pakkehylde.

“Jeg har en kasse med 24 af dem her” siger jeg til den unge mand bag kassen.

Intet svar. INTET. Jeg talte tydelig og jeg er sikker på han hørte mig. Alligevel tænker jeg: gad vide om han hørte hvad jeg sagde.

Han havde hørt det, for han tastede 24 øl ind.

Da jeg kommer ud til min bil tjekker jeg bonnen. 174.- kr. havde jeg givet for de 24 øl.

Ind i butikken igen.

“Vil du kalde en, som kan rette en fejl? Jeg har givet 174.- kr. og de er på tilbud til 99.- kr.” Siger jeg til den unge mand, som nu er ved at betjene en ny kunde.

“Det kan jeg godt ordne”, svarer han.

“Ok så venter jeg lige til du er færdig med din kunde”

Nu er det så at den næste kunde i køen blander sig og siger:

“Du kan også stille dig om i køen og vente til det bliver din tur”

“Ja, det kan jeg også. Det er da grov så vaks du er en lørdag formiddag” kommer jeg til at svare.

“Det har vist ikke noget med det at gøre, men du har vel ikke mere travlt end vi andre” er hans respons til mig.

Jeg svarer ikke, men er vildt irriteret over at jeg nu skal stå i kø én gang til, når jeg nu havde sagt til ekspedienten at jeg havde en hel kasse øl.

De 75.- kr. ville jeg ikke gå glip af, så jeg bliver stående i køen og venter til det blev min tur, og jeg får de 75.- kr. tilbage.

Hvad skete der lige for mig der? Jeg plejer da ikke sådan at være næsvis. Og det er vel kun fair at man skal stille sig om i køen og vente til det bliver ens tur? Også selv om man har stået i kø og HAR betalt for sine varer. Eller hvad synes du?

Anyway så er jeg vildt flov over at jeg sådan var næsvis overfor kunden i Super Brugsen. Han kunne jo ikke gøre for, at jeg havde betalt for meget for mine øl, og han havde nok lige så travlt med at komme hjem til frokosten som jeg havde.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærlist Heidi

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.