86. Tirsdagstur- At svømme er fedt

At svømme er sundt

Det er også fedt at svømme .Det har taget mig lang tid og mange tilløb at komme af sted, men hold op hvor var det fedt at komme derned og så følte jeg mig helt slank bagefter. Det er søndag og det regner, og det var med til, at jeg kom af sted.

“Du kan da tage Nicolai og en af hans venner med i svømmehallen”

Sådan sagde min kæreste og jeg tog ideen til mig. Vi kørte i svømmehallen.

Nu svømmer jeg til jeg ikke kan mere, tænkte jeg. Jeg vil jo have noget for pengene, når jeg nu er kommet herned. 🙂

Jeg kunne svømme meget længere end jeg regnede med, og havde det vildt godt efter svømning, dampbad og en tur i det iskolde kar.

Det bedste af det hele er den følelse jeg har bagefter. Hold op jeg følte mig slank, lækker, sund og sporty.

Nu vil jeg ned og svømme en gang i ugen, og holde den gode følelse ved lige.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.