87. Tirsdagstur- Du må godt fejre dig selv

Hold en fest og fejr dig selv.

Køb noget du længe har ønsket dig eller dæk et smukt bord til aften, selv om det er boller i carry der er i gryden.

Det er vigtigt at fejre sig selv. Både de store og små bedrifter. Stop op og nyd at det går godt. Du gør det godt. Tag en velfortjent pause og nyd alt det gode. Om det er på arbejde du gør det godt, om det er hjemmet du er god til at holde, eller noget helt andet så husk at fejre dig selv.

I efteråret så jeg en dyr jakke i en dametøjsforretning i Christiansfeld. Jeg købte den ikke selv om det sad vildt godt og var virkelig lækker. Forleden kørte jeg ned og hentede den fordi jeg lige har skrevet under på en god kontrakt og fordi det går godt med at holde foredrag i Gå Mig Glad. Det skal fejres. Med en ny jakke til årstiden. Og så var den oven i købet sat lidt ned i pris.

Når jeg tager min nye jakke på tænker jeg på at det går godt, og at jeg er stolt af mig selv. Det er en god følelse der gør mig i godt humør og giver energi til meget mere arbejde.

Du gør det godt. Husk at fejre dig selv.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.