9. Tirsdagstur- Overvægtig

Tre ugers ferie = tre kilo mere på vægten

ÅBENBART! Så er jeg pludselig overvægtig. Den dag jeg fandt ud af det blev jeg noget slukøret, og kunne næsten ikke tænke på andet. Det gik op for mig, at den eneste grund til, at tre kilo kan fylde så meget mentalt, er at jeg ikke har nogle RIGTIGE problemer. Jeg lever i et land med fred, min familie er sunde og raske, min søn trives i skolen, mit parforhold fungere, jeg har et skønt job, og har en sund økonomi. Alt er godt i mit liv, og jeg føler mig dybt privilegeret over at have det så godt.

Derfor skal jeg alligevel gøre noget ved de tre kilo. Jeg har det nemlig meget bedre når min BMI siger normalvægtig, end når den siger overvægtig. Det er nemmere at komme op af trapperne, tøjet passer, mit mentale overskud er større, JA hatten er på igen, og jeg tænker oftere pyt med det. Så jeg er begyndt at gøre noget ved det, og er kommet i bedre humør.

På billederne kan du se lidt af det jeg kom forbi på min tur i dag.

Se flere billeder på Instagram: gaamigglad

Tusind tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

IMG_1057 IMG_1051

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.