90. Tirsdagstur- En gang i ugen

 

Èn gang i ugen er nok til at gøre en stor forskel for dig.

Uanset som det er søvn, kost eller motion den er gal med, så er det nok at starte med en dag i ugen, og du vil kunne mærke stor forskel. Er det ikke rart at vide?

Når du en gang i ugen dyrker motion, kan du mærke at det giver dig enorm energi og tilfredsstillelse.

Den ene dag i ugen hvor du går tidligt i seng og sover til du vågner, vil du uden tvivl mærke hvor godt det er for dig at få indhentet din søvn.

Den ene dag i ugen hvor du går all in, og spiser 100% sundt og helt sukkerfrit vil du være stolt af dig selv og være helt ovenpå.

Hvem ved, måske smitter den ene dag i ugen til flere dage. Men én dag i ugen kan gøre en stor forskel på din energi, dit humør og dit mentale overskud. Det er rart at vide, og et godt sted at starte.

En dag i ugen går jeg en tur på en time, og som du kan se i overskriften har jeg nu gået 90 ture. Jeg har ikke aflyst en eneste og har bestemt heller aldring haft lyst til det. Fordi jeg får SÅ meget ud af den gåtur den ene gang i ugen!

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.