91. Tirsdagstur- husk din hverdags luksus

 

Hverdags luksus

Når min kæreste dækker bord er der altid servietter på. ALTID. Det er den slags med stærke farver han bruger. Det er da luksus. At have en mand der synes at der skal servietter til en borddækning, også i hverdagen

En gren eller en blomst i en vase er også luksus for mig, og vi har faktisk altid friske blomster i vores hjem. Det kan også være en hyacint, en orkide, eller en anden potte med en plante med blomster jeg har købt for 20 kr. i Rema.

Rent sengetøj hver fredag og duften af Ajax er også hverdags luksus. Jeg elsker det, og så er det oven i købet gratis.

Hvad er hverdags luksus for dig? Hvad gør du for at have et hjem du er glad for at komme hjem til?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.