93. Tirsdagstur- billigt eller dyrt?

Billigt at købe eller dyrt

Billigt at købe en dyr kop? Sidst jul ønskede jeg mig en kop til 200 kr. og min kæreste lavede himmelvendte øjne af mig. Du er ikke rigtig klog. 200 kr. for en kop? Man kan købe en kop for 35 kr.

Jow, men det er ikke den lille musselmalet multikop fra Royal Copenhagen!

Jeg fik 2 af de kopper som jeg havde ønsket mig og jeg bruger dem hver dag. Den ene er i opvaskemaskinen og den anden drikker jeg kaffe af. Så er det jo billigt, synes jeg. Tingen er kun dyre når de ikke bliver brugt. Det er vel heller ikke dyrt at bruge 1500 kr. på et par rulleskøjter hvis man bruger dem hver dag. Så er det vil billigt?

Du og jeg fortjener at være omgivet af ting vi synes er smukke og som vi har det godt med at bruge. Om det er porcelæn, tøj, møbler eller andet er ligegyldigt. Hvis du har råd til det, skal du købe det er passer dig, synes jeg. Er du ikke enig med mig i det?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.