94. Tirsdagstur- Genbrug, Pris: 1/10 del af salgsprisen

Genbrug er mange ting

Du kan aflevere dine brugte ting på genbrug, du kan reparere dine ting så de kan bruges igen og du kan købe ting på genbrug.

Tørklæde 15.- kr.

Bælte 25.- kr.

Støvletter 58.- kr.

Tørklædet kom en tur i vaskemaskinen, bæltet var helt nyt og havde stadig skilt fra butikken, og støvletterne havde været på ganske få gange kunne jeg se på hælen. De stod som nye.

Jeg har været på genbrug!

Et tørklæde som det her vil jeg gætte på koster 150 kr. i butikken. Bælter koster tit mellem 200 og 300 kr. Støvletterne gik jeg hjem og fandt på nettet. 1200 kr. nu sat ned til 600. Ergo har jeg kun givet 1/10 af den pris tingene koster fra ny i butikken, men har fået varer der står som helt nye. Jeg køber kun sko på genbrug når jeg kan se de ikke har været brugt, for at sikre mig at de ikke er gået til.

Sådan kan du starte med at gå på genbrug

Hvis du også gerne vil gå på genbrug, men synes det er grænseoverskridende at købe andres brugte ting, kan du starte med at rydde op i dine ting og aflevere dem på genbrug. Så kan du jo gå en runde i butikken når du nu er der alligevel. Måske er der noget der er alt for godt og alt for billigt til at du kan leve uden det.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Virksomheder kan gøre brug et et foredrag for at få medarbejdere og ledere ud at gå. Det styrker fællesskabet og nedsætter stress.

Skoler og andre kan få mig ud med et iværksætter foredrag hvor man lærer hvordan man kommer i gang, finder sine produkter og kommer i medierne.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.