97. Tirsdagstur- tænk over hvad du siger

Siger du noget dumt?

Jeg kunne have bidt tunge af mig selv da jeg sagde, at den vase med guldstriber hun stolt viste frem, ligner en urne. Tænk hvis hun nu bliver mindet om død og urnenedsættelse hver gang hun ser på den. Så vil det være min skyld. Mon hun er lige så glad for vasen efter jeg sagde sådan?

På en rejse til Paris købte jeg et par lyserøde støvletter som jeg var meget stolt af, og jeg synes det var fedt at have noget lidt anderledes. En dag kom en af min kollegaer og sagde til mig at hun godt vidste hvad det var for en farve mine støvletter havde.

Hundepik farvet, viskede hun til mig så de andre i kantinen ikke kunne høre det. Ok. Jeg grinte og synes det var sjovt, men hver gang jeg tog dem på, tænkte jeg på den farve. Jeg er stadig vildt glad for mine støvletter og det er ikke så tit jeg kommer i tanke om kommentaren om mine støvletter.

Min pointe er, at vi skal alle sammen tænke over hvad vi siger til hinanden. Tænk hvis vi “ødelægger” andres glæde ved deres ting.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Her kan du læse om mit Iværksætter foredrag

Her finder du mit foredrag til virksomheder

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.