98. Tirsdagstur- “en familie, er også et arbejds-fællesskab”

En familie er mange ting

Lige præcis sådan sagde min gode veninde til mig en dag jeg var ude for at hente min søn, som hun og hendes familie havde passet i weekenden.

Vi havde talt om børneopdragelse og om at hjælpe til derhjemme. Ida går rigtig meget op i at man hjælper hinanden, og at det er vigtigt at lære sine børn at hjælpe til, og at hjælpe hvor man kan.

“At være en familie er også et arbejdsfællesskab”

Jeg glemmer aldrig den sætning, for jeg synes den er så rigtig. Det er vigtigt for alle mennesker at høre til. Når man er i en familie og er med i de forskellige daglige gøremål føler man sig som en del af fællesskabet. Også som barn. Børn lærer også på den måde at bidrage uden at få noget for det. Jeg mener ikke børn skal have penge for hver en ting de hjælper til med der hjemme.

5 kr. for at gå ud med skrald

10 kr. for at tømme opvaskemaskinen

7 kr. for at dække bord

Det skal være helt naturligt at være med til at holde hjemmet kørende i hverdagen. Derfor var jeg ved at revne af stolthed da Nicolai kom og spurgte om der var noget han kunne hjælpe med, da vi var ved at dække bord og lave mad.

Nicolai får lommepenge. Et fast beløb hver måned uanset indsats.

Hvad synes du? Skal børn hjælpe til derhjemme og skal de have penge for det?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Vidste du at jeg holder foredrag om Iværksætteri?

Desuden holder jeg foredrag i virksomheder hvor jeg lærere medarbejderne at gå med sine kolleger og fortæller om fordelene ved at gøre netop det.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.