Derfor er mine gåture gratis -255. tirsdagstur

Det er altid gratis at gå med på mine ture

Hvordan kan du leve af det bliver jeg ofte spurgt. Hvorfor tager du ikke penge for gåturene? Hvorfor laver du ikke en forening som man skal betale til?

Det er der mange grunde til.

Den ene er at jeg vil have at gåturene er for alle. Også dem med ondt i økonomien.

Jeg har prøvet at stille mig op og tage 20 kr. for en gåtur og det brød jeg mig faktisk ikke om. Der måtte være en anden løsning, tænke jeg.

Hver tirsdag er der gåtur fra Ågade 10 i Kolding. Det er gratis at gå med og det er mig som har skabt det gå fællesskab. Nu går jeg med en gang i måneden og de øvrige tirsdage er det mine gå venner som står for turen.

Robin Hood princippet

Min tanke er at der må være nogen derude som har et økonomisk overskud til at betale for turene. Det har vist sig at være tilfældet. Så lad virksomhederne betale således at alle kan gå med gratis.

Man kan “købe” min tirsdagstur og få reklame via mine sociale medier. Primært min Facebook side. Det fungere rigtig godt da jeg har kæmpe stor integritet i hvem der kan få lov til det. Det skal ligesom give mening i forhold til gåture. Jeg kommer ALDRIG til at gøre reklame for energi drik eller andet jeg ikke kan stå inde for.

Når jeg er ude og lave et arrangement for en kunde, sender jeg en faktura når jeg kommer hjem. På den måde kan jeg leve af det. Alle som ønsker ydelser i Gå Mig Glad skal betale for dem.

Om det er mit GÅ-KURSUS, en konference gåtur eller et foredrag så sender jeg en faktura efterfølgende.

Du kan gøre som 5030 andre og følge Gå Mig Glad på Facebook her.

Gå Mig Glad er startet som et stykke frivilligt arbejde og det skal det blive ved med at være. Jeg er super stolt af at det nu er bæredygtigt. Både økonomisk men også at gå vennerne bliver ved med at gå, selv om jeg ikke er der hver gang.

Det tog tid at lære at tage penge for det

Hvad koster en gåtur? Ja det er et super godt spørgsmål for hvad er det værd for dig? Hvad skal du og din virksomhed have ud af det? Det tog mig meget lang tid at lære at tage en pris for mine ydelser. Men hvis ikke jeg fik det lært var jeg nød til at lukke og så kan jeg ikke få flere ud at gå en tur hver dag. Det er mit formål med Gå Mig Glad. At få så mange som muligt til at gå en tur hver dag. Det vil jeg inspirere til.

Derfor var jeg nød til at få det lært.

Tak fordi DU følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Rigtig god dag og god gåtur

Gå-hilsner

Heidi

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.