Du bliver aldrig fan af døden – 240. tirsdagstur

Døden har du sikkert haft inde på livet.

Som læser af min blog har du sikkert en alder der gør at du på nuværende tidspunkt har oplevet døden. Måske mere end en gang. Og jeg gætter på at du ikke er fan af den. Der var engang en som sagde til mig at der kun er to ting som vi ved med sikkerhed om vores liv:

  1. At du skal betale skat
  2. At du skal dø

Resten vil vise sig

Damen var psykolog og jeg var hos hende netop fordi jeg lige havde mistet en person tæt på mig og havde det svært. Det er flere begravelser siden og nu skal jeg til begravelse igen. Selv om jeg har prøvet det mange gange nu, er jeg stadig ikke god til det. Det bliver jeg aldrig og det tror jeg heller ikke man skal.

Døden undgår vi ikke

Det er sikkert og vist. Vi skal selv dø og dem omkring os skal også dø og det er ok. Det gør ondt når det sker, og en skønne dag er det os selv som går i døden. Og det er ok. Man skal ikke blive god til at miste og man skal have lov til at være med sorgen. Være ked af det. Være træt. Gå i stå midt i det hele fordi noget minder om den person som lige er gået bort. Jeg tror det er vigtigt at man får grædt en masse, hvis man har behov for det.

Jeg har gået en masse ture og sendt min bedstemor en masse kærlige tanker. Hun blev 93 år og var kniv skarp i hovedet lige til det sidste. Det vil vi nok alle sammen gerne være og så ende med at glemme at vågne. Sådan gik hun i døden. Hun sov da jeg besøgte hende og 20 minutter efter jeg var gået, ringede de og sagde at hun netop var sovet ind. Jeg troede ikke hun skulle dø NU. Jeg tænkte at hun sov godt og jeg kunne komme tilbage om en time. Det nåede jeg ikke. Hun var væk.

Det jeg prøver at sige med dette blog indlæg er at du gerne må være med din sorg og at det er en god ide at gå nogle lange ture med den person du har mistet, i tankerne.

Gå-hilsner

Heidi

Hvis du gerne vil lære at gå i arbejdstiden vil jeg anbefale dig at søge ind i min lukkede FB gruppe her I gruppen deler jeg min erfaring med det at gå i arbejdstiden.

Hvis du ønsker at få mig ud i virksomheden og lære jer at gå mens I arbejder, så kontakt mig via siden her

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.