Du skal ikke melde dig til, bare kom! 252 tirsdagstur

Skal man melde sig til nogen steder?

Jeg står på en P-plads ved min bil som er nem at genkende da den er klistret ind i Gå Mig Glad, da en dame stopper mig. Hun kender åbenbart min mor fra fitness og svømmehallen og ved hvem jeg er.

Jeg har fulgt dig længe og har tit tænkt på at deltage på en af dine gåture om tirsdagen. Jeg spurgte din mor om man skal melde sig til. Det mente hun ikke.

Det skal man heller ikke svarer jeg.

Nå, men det er jo lidt svært når man ikke har været med før, om man bare må komme eller om man skal kende en. Det vil sig jeg må gerne komme og lære de andre at kende.

DET må du! Det er lige præcis det der er meningen. Vi går for at lære hinanden at kende, få motion og have nogen at gå en tur med. Vi går hver onsdag og den første onsdag i måneden går jeg med, de øvrige tager mine gå-venner sig af. Du er hjertelig velkomme og vi skal nok tage pænt imod dig. Det lover jeg.

Mine gåture er og skal være for alle. Især dig som er alene. Bor alene, er ensom, tilflytter eller dig som gerne vil lære andre at kende. For vi snakker når vi gå. Vi stiller spørgsmål og vil gerne vide lidt om dig. Hvis du er de stille type er det selvfølgelig også i orden at gå lidt alene med os.

Nu har jeg gået hver eneste tirsdag i seks år og fra september måned går jeg den første tirsdag i måneden og de øvrige er der også gåture, der er det mine faste gå-venner som tager imod dig.

Du er hjertelig velkomme!

Gå-hilsner

Heidi

Skulle du have lyst til at være gå-vært selv, kan du melde dig ind i min Facebook Gruppe her hvor jeg deler tips og triks.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.