Gå efter det bedste billede af naturen hver måned – 259. tirsdagstur

Find det bedste billede af naturen du har taget i sidste måned. Hvad forestiller det? Jeg kunne tænke mig at lave en billede dagbog. Her vi deler det skønneste billede vi har taget den sidste måned, med hinanden. Formålet med det er at få dig ud at gå efter et godt billede som du har lyst til at dele med os alle sammen på Facebook i mit opslag.

Følg med og del dit billede på Gå Mig Glad i det opslag hvor jeg opfordre til det.

4.900 kommentar gav mig ideen

Afslapning en tilfældig dag med Facebook og BUM der kom et opslag forbi i mit feed der havde absurd mange kommentar. Det var et billede med teksten:

Del dit sidste billede af naturen. Ingen snyd.

“SELVFØLGELIG” tænkte jeg

Hvem gider ikke se på folk der nyder livet, børn, børnebørn, naturen, fisketuren, gåture med hunden, en ridetur og knægten med på jagt første gang? Jeg må indrømme at jeg har tyv stålet ideen og lagt den på min egen side. Og jeg elsker det! Mere end 4.900 kommentar med billeder af jeres liv i naturen. Jeg er rørt langt ind i hjertet og ønsker at lade det leve videre hver måned.

Derfor skal du nu, hver måned, ud og lave billede dagbog og lægge det bedste billede af naturen i mit månedlige opslag. På den måde motiverer vi hindanden til at komme ud at gå og viser hinanden hvor skønt det er derude.

Livet leves med kærlighed og natur

For mig ligger mine bedste minder i godt selskab med folk jeg holder af og i naturen. Lad os samle på den slags oplevelser. En god relation under armen og ud og at gå. BUM så bliver det ikke bedre. Jo hvis man har lækkerier med til pauser undervejs 🙂

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Ønsker I en peptalk og inspiration på jeres arbejdsplads så book et foredrag med mig.

Maiken Friis Krüger, Vejen kommune siger:

“Samarbejder du med Heidi Møller og Gå mig glad får du ikke blot en gåtur med frisk luft og god motion.

For Heidi smitter!

Hun skaber energi, hun skaber nye idéer, og så er hun super god til sparring. Så ikke nok med, at du får alle fordelene ved selve gåturen. Du får også mulighed for at eksekvere nye tiltag, du får mulighed for at skabe et stærkere netværk blandt deltagerne, og får du idéer til at vinkle din event lige præcis, så det matcher din målgruppe. Kan virkelig anbefale at tage en kop “kaffe to go” med Heidi – det kan der komme noget rigtig godt ud af.”

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.