Gå Kursus er en realitet – 248. tirsdagstur

Heidi Møller, jeg er professionel walker i min virksomhed Gå Mig Glad. Jeg hjælper ledere med at få raske, effektive og glade medarbejdere ved at gå mens du arbejder uden at bruge mere tid. Jeg er 100% landsdækkende og jeg har sæson hele året. Ja tak, det går godt!

Sådan lyder mit pitch når jeg præsentere mig for de øvrige deltagere på BNI netværksmøde på Comwell hver fredag morgen.

I et år har jeg arbejdet på at lave et kursus hvor jeg deler ALT min viden om at gå mens du arbejder. Mange har spurgt mig om de kan få et job i Gå Mig Glad og lave nogle af mine gåture og andre har spurgt om jeg ikke skal lave min virksomhed om til franchise lige som Matas og Profil Optik. Det har jeg fra starten afslået fordi jeg ikke vil ende med kun at sidde på kontoret og planlægge og udvikle. Jeg vil ud at gå.

Kursus for ledere og medarbejdere

Hvilke møder er egnet til gående møde? Hvornår kan jeg gå i løbet af min arbejdsdag mens jeg arbejder? Hvordan tager jeg notater mens jeg går? Hvor mange kan der være med på et gående møde? Hvad med forskel i tempo? Der er mange spørgsmål i forhold til det at gå mens man arbejder og de fleste vil gerne men er ikke vant til det og har ingen erfaring. Det er her jeg kommer ind i billedet. Jeg har gået hundredvis af professionelle gåture. Både som problemløsende gåtur, netværksgåtur og event med kunder.

Kursus er for dig som gerne vil have mere bevægelse og derved mere energi i løbet af arbejdsdagen. Det kan være du er leder og gerne vil gå med dine medarbejdere eller du er medarbejder og gerne vil gå med dine kolleger. Det kan også være du er i en forening, klub eller andet fællesskab hvor det kan give mening at gå ture med hinanden.

Kursus er bygget op i moduler og det kommer til at ligge online. Her køber du adgang til et år og en gang i ugen har jeg spørgetime på Zoom hvor du får svar på alle spørgsmål der måtte være til de forskellige typer af ture og udfordringer med at gå mens du arbejder.

Kursus i moduler

Du kan tage Kursus fra A til Z eller du kan springe rundt i det og tage det du har brug for her og nu. Der er opgaver, links og andet materiale til hvert modul. Formålet er at få alle stillesiddende medarbejdere ud at gå noget mere i arbejdstiden. Det er med andre ord ikke til dig som går mange skridt i forvejen på arbejde.

Hvert modul består af en del. Der ligger følgende moduler i Kursus:

 1. Intro
  Her forklarer jeg hvert modul og dets indhold. Hvordan programmet virker og hvor knapper sidder.
 2. Dig først
  Du kan ikke inspirere andre til at gå hvis du ikke selv går. Derfor starter vi med dig. Vi går hele din dag igennem, din uge og dit år. Hvornår kan du gå mere end du gør i dag.
 3. Typer af gåture: Netværksgåtur, Stille gående, teambuilding gåtur, Power walk, Konferencegåtur, Problemløsende gåtur og on-boarding.
  Hvilken tur passer til hvilken situation, og hvor mange kan der være med på de forskellige ture. Der ligger ark på hver lige til at printe ud med “opskriften” på turen.
 4. Event
  Alt det du skal vide for at afholde en evnet. Dato, tidspunkt, sociale medier, invitation af kunder til deltagelse, optagelse af video, præmier, gavepose, lodtrækning, budskab, forfriskninger, gåturen og formidling.
 5. Nudging
  Alt omkring nudging af din og kollegers gåture. Timing, tidspunkt på dagen, situation, alarm, kalender, gå-ven, målsætning, synlighed, fra holdning til handling, små skridt, gå-kontrakt og meget mere.
 6. Undervisning
  Læg gåture ind i undervisningen af studerende. Gruppearbejde, hele klassen, to og to, pauserne og debatterne. Brug de forskellige typer som stille gående og Power Walk.
 7. Antal deltagere
  Her går vi i dybden med det at gå alene, to og to, tre og helt op til 50 personer i faciliterede gåture. På en event kan man nemt være flere. Vi skal have så stort udbytte af turen som muligt og det lære du her hvordan i de forskellige formater.
 8. Kompleksiteten i turen
  Hvem går vi med, hvordan er vejret, terræn, underlag, tempo, længde, tidspunkt og mere.
 9. Udbytte
  Her ligger der materiale til forskning og viden om det at gå og hvad det gør for os

Tusinde tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Ønsker du at få mig ud en formiddag eller eftermiddag i din virksomhed og gå i dybden med gåture hos jer, skal du booke en workshop.

Vil du have info om det at gå mens du arbejder kan du melde dig ind i min Facebook Gruppe her

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.