Han fortrød sin kørsel ved fodgængerfelt, da han så mig – 266. tirsdagstur

Stop ved fodgængerfelt, hvis jeg er i nærheden

Det er mandag morgen, og ærligt så var det sådan en morgen hvor jeg liiiiige skulle have humøret vendt. Derfor startede jeg med at løbe en tur. Min rute er 5 km. og jeg løber nok 3/4 af den. Det er meget sølle, for det går langsomt, men jeg gør det for det virker. Jeg bliver nulstillet i hovedet og kommer i bedre humør. Det giver mig en følelse af at være sporty, at løbe.

Blev hidsig ved et fodgængerfelt

Næsten hjemme fra turen, kommer jeg til et fodgængerfelt. Der står en dreng med skoletaske på ryggen og sin cykel i den ene hånd og venter på fri til at komme over vejen på vej til skole. Der kommer en bil mod os som IKKE stopper. Han vælger simpelthen at fortsætte og køre over, uden at stoppe for drengen på vej til skole. Det var den forkerte dag for ham, at jeg så det.

Det skulle han ikke have gjort

Jeg sprang ud på vejen, og lavede et stort X med arme og ben. Iført en pink løbebluse var jeg ikke til at overse, og manden stopper. Det blev han ligesom nød til, ellers havde han kørt mig ned, for jeg stod midt på kørebanen.

Han rullede vinduet ned og jeg spurgte med høj forarget stemme:

“S E R I Ø S T???”

“Der står en dreng på vej til skole og venter pænt ved et fodgængerfelt, og du vælger at køre forbi”

“Ja, jeg ved det godt. Du har ret”

Mig: “Ja det er jeg godt klar over. Du skal udvise mere hensyn i trafikken!!!”

Ham: “Ja”

Jeg rejser mig for at gå, men inden jeg går, slår jeg en flad hånd i siden på hans bil. Bang, sagde det. Jeg kom af med min vrede og jeg er sikker på han stopper næste gang og femover.

Nå men senere på dagen, da jeg havde været i bad og fået en fik kjole på, går jeg forbi det samme fodgængerfelt, mens jeg taler i telefon (det skal men jo) og selv sammen mand kommer kørende. Han ser sig omkring og kigger skeptisk på mig. Jo den er god nok, det er den hidsige løber, bare i afslappet glad udgave.

Du må gerne sige til og fra

Helt ærligt, så synes jeg godt vi kan blive bedre til at sige til og fra over for vores medmennesker når vi ser noget der er HELT GALT. Jeg har det i hvert fald ok med at fortælle manden, at det han gjorde der, kunne han ikke være bekendt.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Meld dig ind i min Facbook gruppe Gå Mens Du Arbejder og få tips og triks til at få flere skidt i arbejdstiden.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.