Hvad er dit næste mål? 237. tirsdagstur

Hvad er dit mål?

Skal man have et mål? Ja det skal du. Når du har et mål er der meget større sandsynlighed for at du lykkedes med det du har sat dig for. Hvad vil du gerne opnå? Lad os tage udgangspunkt i det at gå. Du ved det er sundt at gå og du vil gerne gå hver dag, men kommer ikke altid afsted. Det er min erfaring at der er flere ting som øger dine chancer for at komme ud at gå.

  1. Sæt dig et mål for hvor meget du vil gå
  2. Beslut dig for nogle bestemte tidspunkter/situationer hvor du går
  3. Find en eller flere at følges med

Dit mål skal være realistisk

Det kan godt værre du gerne vil ende med at gå 10.000 skridt om dagen, men hvis du nu er på 2.500 skridt om dagen er du nød til at sætte et lavere mål. Det må ikke virke for uoverskueligt for dig. Beslut dig eventuelt for at gå fem minutter hver gang du har spist. Det vil sætte gang i din forbrænding og i et normalt jævnt tempo vil det give 500 skridt. BUM 1.500 skridt ekstra hver dag. Det er ok at det ikke lykkedes hver dag. I morgen har du mulighed for at gøre det igen.

Ros, gaver og overskud

Giv dig selv ros for at gå. Eller endnu bedre få en anden til at spørge ind til dig og dit projekt. Du vil opleve at du får overskud af at gå. Min søn er teenager og synes det er SÅ mærkeligt at jeg beder ham om at gå ud og bevæge sig for at få energi. Du får energi af at bruge energi.  Giv dig selv en lille gave hver uge. Det kan godt være en gratis gave.

  • En gåtur
  • Et fodbad
  • En times ro med en god film eller bog

Belønning motivere. Efterhånden som du har nemt ved at nå dit mål, kan du skrue op for din ambition og din belønning.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Du er velkommen til at connecte med mig på LinkedIn hvor jeg er meget aktiv. Find Heidi Møller her.

Unge, jobsøgende og iværksættere, alle har brug for et godt netværk. Jeg stod ikke her på fjerde år med en succesfuld virksomhed uden mit netværk. Det fortæller jeg om i mit foredrag. Der er halv pris for skoler og foreninger.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.