Jeg nægter at sige hej først, også i en genbrugsbutik – 261. tirsdagstur

Du skal bydes velkommen med et hej, når du går ind i en butik. Det synes jeg i hvert fald. Også i en brugsbutik, hvor personalet må forventes at være uuddannet. Her kommer du også for at lægge dine penge, eller aflevere ting de kan sælge og tjene penge på.

Er det for meget at forlange?

Kald mig bare gammeldags, krævende eller optimistisk. Jeg forventer, at den som står bag kassen i en hvilken som helst butik, hilser på mig, når jeg kommer ind af døren. Det må da være det mindste de kan gøre, når jeg kommer for at se på varerne og måske købe noget.

Ind og ud uden at blive sagt hej til

Flere gange har jeg oplevet at kunne komme ind i en butik, se mig omkring og gå ud igen, uden at blive hilst på. Ikke så meget som et hej, er det blevet sagt. Jeg kan finde på at gå uden at købe det jeg egentligt ville, af bare fornærmelse, fordi jeg synes det er for dårlig.

Så går jeg igen og finder mine ting i en anden butik

Måske er det fordi jeg er uddannet i butik, at jeg går så meget op i det. Det ved jeg ikke. Men jeg synes virkelig det er underligt at man har en butik, eller tjener sin løn ved at passe en butik, og man så ikke siger hej. De bør går op i at tage godt imod de folk som besøger butikken og er potentielle kunder. Altså dem du lever af. Det mindst man kan gøre er sgu da at løfte hovedet og sige hej til dem som kommer ind af døren.

I mit nuværende job går jeg vildt meget op i at sige hej til alle. Det ved du, hvis du har været med på en af mine gåture. Da jeg stod i butik, lærte jeg, under min uddannelse at de som kommer i butikken skal se som gæster. Du går jo også ud og åbner døren og tager godt imod dine gæster derhjemme.

Hmmm, jeg ved det ikke… Det pisser mig bare af. Også som sagt kan jeg finde på at gå, uden at købe den ting jeg eller havde tænkt at købe. Tak fordi du læser med. Nu fik jeg luft, i overført betydning. 🙂

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Er der en butik som du synes jeg bør kontakte og lave event i? Så skriv gerne i kommentaren hvilken butik og hvor i landet den ligger, så tager jeg kontakt til dem.

Jeg kommer også gerne ud til din arbejdsplads og laver foredrag. Mange sidder meget ned på jobbet og jeg kan give jer nogle små, nemme tip til hvordan I kan gå fra 1.700-2.300 skridt om dagen til 3.500-5.000 skridt. #GåMensDuArbejder

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.