Kirsten og Jytte går ikke i Gå Mig Glad mere, og det er min skyd -262. tirsdagstur

Ikke alle fortsætter

En gang i mellem sker det, at folk ikke længere kommer og går i mit gå-fællesskab i Gå Mig Glad. I starten tænkte jeg at det var min skyd, at jeg havde sagt eller gjort noget forkert. Men det var det aldrig. Folk havde bare fået andre interesser, børnebørn eller var på anden måde blevet forhindret. Det var en lettelse at finde ud af, at det intet havde med mig at gøre, at folk ikke kommer længere.

Forleden da jeg parkere min bil, ser jeg Kirsten stå med en flok og vente. Hun smiler til mig da jeg kommer hen imod hende.

“Hej” siger hun

“Ja vi kommer og ikke og går med dig længere, Jytte og jeg, og det er din skyld!”

“Nej, det har jeg lagt mærke til” svarede jeg.

“Det er fordi vi er begyndt at gå sammen om formiddagen, og så kører vi ud og går en længere tur. Vi har også sommetider mad og kaffe med. Og vi kan altså ikke gå to gange samme dag”

“Eije hvor dejligt! Så kan I også komme ud på nogle forskellige ture og gå lidt længere”

“Lige præcis, og så hænger vi ikke i en klokkestreng” understreger Kirsten.

“Det glæder mig at I har fundet hinanden i Gå Mig Glad”

Der er ingen forpligtelser

Det har altid været gratis at gå med på mine tirsdagsture i Kolding. Man skal ikke melde sig til eller melde fra, hvis man bliver forhindre. Det er ganske enkelt et frivilligt initiativ jeg har taget tilbage i 2015. I dag er det mest mine gå-venner som står for det, fordi jeg kun er med en gang i måneden. Vi bliver ved med at gå og alle er velkommen og heldigvis er der nogle der finder sammen og bliver venner, og af den grund holder op med at komme om tirsdagen. Det glæder mig, at så mange finder venner i Gå Mig Glad. Jeg er SÅ stolt over, at det er sket for Kirsten og Jytte. Vi skal ikke gå og være ensomme.

Rigtig god gåtur til jer og alle os andre

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Få inspiration til gående møder i min gruppe på Facebook: Gå Mens Du Arbejder

Book mig til inspiration via et foredrag her.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.