Støt Mødrehjælpen på MobilPay 290994 – 256. tirsdagstur

Med ønsket om at give børn en god jul

I år, og sikkert hver år fremover, støtter jeg op om Mødrehjælpen ved at lave indsamling til dem. De har oprettet et særligt nummer til os som hedder 290994 og der står Mødrehjælpen når du overfører penge. Beløbet går direkte til dem. Jeg får ikke noget for at hjælpe og det gør de samarbejdspartnere jeg har, som støtter og bakker op, heller ikke.

Mødrehjælpen er landsdækkende og hjælper børn i hele Danmark. De heldige familier som får hjælp modtager 500 kr. pr. barn til hjælp til jul. For det beløb kan de købe gaver, juletræ, julemad, knas og hvad der ellers hører julen til.

Vil du hjælpe mødrehjælpen?

Jeg blev spurgt om jeg før havde lavet den slags. Og det har jeg. Sidste år gik jeg en gang i ugen i seks timer på Hærvejen for at samle ind til Børn, Unge & Sorg. Jeg fortalte at vi der kom op på 13.000 kr.

“Så sætter jeg dig til 10.000 kr.”

Der blev sat et ca tal for at man kan se cirka hvor mange familier man kan forvente at hjælpe. Nu er vi to uger inde i forløbet og vi HAR været ude at gå indsamlingsgåturen og vi har samlet 2.174 kr. Med andre ord: JEG ER HÅBLØST BAGUD.

Derfor vil det være en kæmpe hjælp hvis du kan undvære en skilling og give dit bidrag til Mødrehjælpen på MobilPay 290994.

Du kan læse om Mødrehjælpen og deres arbejde HER.

TUSINDE tak for støtten til jer alle sammen!

Gå-hilsner

Heidi

Få del i mine erfaringer med at gå mens du arbejder ved at melde dig ind i min Facebook gruppe her.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.