Tænk at glæde sig til at gå den samme tur de næste 30 år – 249. tirsdagstur

Samme gåtur, weekend efter weekend, år efter år.

Det er onsdag aften og vi er på ferie ved Vejlby Klit ved Vesterhavet, da vi møder et andet par der er på vej ned til vandet da vi er på vej op. Det giver et smil på mine læber og faktisk et lille grin da jeg hører hende sig:

“Tænk at kunne nyde det her de næste 30 år!”

Hun tager telefonen op af lommen for at tage et billede af den smukke udsigt. Jeg hører ikke hvad hendes kæreste svarer fordi vi går videre i den modsatte retning.

“De har nok lige lavet et 30 års lån i et sommerhus”

Det er mig som konstatere det og er faktisk temmelig misundelig. Vi er på ferie i et lille lejet sommerhus som ligger på en lille ugeneret grund og jeg er forelsket. Både i min kæreste og i huset. Her er SÅ skønt og man kan gå ned til det store vilde vestehav på 10 minutter. Om morgen står jeg først op og løber eller går en lille tur og er næste alene på stranden. Den ene dag satte jeg mig og tog et øjeblik til at meditere. DET gad jeg godt kunne gøre lige så tit jeg havde mulighed for det. Jeg ønsker mig et sommerhus ved Vejlby Klit. Her vil jeg gå den samme tur hver gang jeg er i mit sommerhus.

At gå den samme tur hver dag, uge eller weekend må være super kedeligt.

Nej bestemt ikke hvis du spørger mig. Du vil altid se noget nyt. Årstiden ændre udsigten. Vejret ændre sig. Desuden er der noget trygt og godt ved at gå den samme tur. Du ved hvor lang tid det tager. Du kender ruten. Du skal kun koncentrere dig om at nyde turen.

Jeg håber du har haft en fantastisk sommer med en masse gåture. Måske endda flere gange på den samme tur. Og måske har du fået en drøm om dit eget ferie paradis et sted i verden.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

For resten kan jeg lære dig som leder at gå professionelt på den samme tur dag ud og dag ind med dine medarbejdere. Du modtager undervisning online, hvor du lærer alt fra event og problemløsende gåtur til nudging og netværksgåtur. Vil du vide mere skriv til mig her.

Du kan også starte med at melde dig ind i min Facebook gruppe hvor jeg deler min viden om gåture til ledere her.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.