Tid er den vigtigste ting du kan give – 234. tirsdagstur

Tid sammen

Din tid er den bedste gave du kan give. Du har måske tit tænkt på at ringe eller skrive til en person eller endda besøge en men ikke fået det gjort. Du skal vide at din tid er det absolut bedste du kan give et andet menneske. Især nu hvor man ikke må mødes så meget som vi plejer.

Det er tanken der tæller

Gu er det ej! 

Det er din tid og opmærksomhed der tæller.

Hvert år til min fødselsdag ønsker jeg mig oplevelser. Af to grunde

  1. Jeg elsker at komme ud og opleve noget
  2. Jeg elsker at skabe minder med dem jeg holder af

Lige nu i skrivende stund er Danmark lukket lidt mere ned igen og der er mange ting som bliver aflyst eller udsat.

Du skal vide at en gåtur kan være meget opløftende og energi givende. Både for dig og for den du invitere med ud at gå. Anbefalingerne går på at vi helst skal mødes udendørs så jeg vil anbefale dig at tage folk med på en gåtur.

Det er endda så heldigt at i uge 39 er der særligt fokus på gåture fordi DGI har døbt ugen WE WALK. En gåtur er en oplevelse og den skønneste ting at gøre sammen. Samtalen flyder, I får motion og kan nyde det smukke efterår.

Brug tid med en du holder af og gå en tur sammen. Du kan deltage i begivenheden på Facebook i Gå Mig Glad hvor der er fede præmier hvis du lægger et billede op i begivenheden af dig og den du går med. Deltag her.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Er du i en forening eller klub kan I få mit foredrag til halv pris. Der er flere løbeklubber som har haft mig ude og fået flere medlemmer til klubben. Sig til hvis du vil vide mere om mit foredrag. Jeg kan kontaktes på telefon 22400022 eller mail heidi@gaamigglad.dk

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.