Tøser på tur. Lang tur!

I går var jeg ude og gå den længste tur, jeg har gået i mit liv. Min veninde og jeg gik 21 km. ENOGTYVE!! Turen startede i Marielundsskoven i Kolding, og gik ud af Troldhedebanen, som er en nedlagt jernbanestrækning. Hvad skal jeg tage med på så lang en tur? Hvor lang tid tager det? Hvad gør jeg, når jeg skal tisse? Hvor meget vand skal jeg have med? Får jeg brug for skiftesko? Hvor meget mad skal jeg tage med? Der var mange spørgsmål i mit hoved, og jeg var spændt på om jeg kunne lide at gå i så mange timer.

Det kunne jeg! Det gik rigtig godt, og turen var meget smuk. Jeg fik ikke brug for skiftsko, og madpakken var stor nok. Men kaffen savnede jeg, så min veninde og jeg blev enige om at slutte af med en kop kaffe på tankstationen. Det med at tisse, gjorde jeg bare i grøftekanten. Lidt a la Linse. På et tidspunkt blev vi overhalet af et par på cykel, og der var jeg glad for, at jeg ikke sad med numsen bar.

Nu har jeg gået min første lange endags tur, men bestemt ikke den sidste. Hvem ved? Måske kommer jeg ud på endnu længere ture, og det er lige før jeg får lyst til at overnatte i shelter. Jeg kommer også til at gå flere af denne slags, da det kun tog 5 timer. Vil du med? Har du forslag til ture, så skriv gerne til mig!

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Se flere billeder af ture og kost på instagram: gaamigglad

11749704_10206553488948222_511740053_n[1] 11778006_10206553390025749_1380580387_n[1] IMG_0952 IMG_0961 unnamed[1]

gaamigglad.dk

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Du er god til at formulere dig. Tak for det

    1. Tusind tak Jette! Det er jeg glad for at høre. Tak fordi du siger det. Tak fordi du følger med.

Skriv et svar

Luk menu