Adventsgaver - Gå Mig Glad - gå

119. Tirsdagstur- giv adventsgaver til en du holder af

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kan du lide at få adventsgaver, eller vil du hellere give adventsgaver?

Det er somme tider så lidt der skal til, for at glæde så meget. 

Desuden er det skup hyggeligt at lave. Adventsgaver.

Vi har 3 børn. Nicolai på 11 som bor hjemme og Johns to voksne piger på 23 og 25 år. Men de skal da ikke snydes selv om de er voksne og er er flyttet hjemmefra for længst. 

Om det mest er for deres skyl eller min skyld at jeg laver adventsgaver til dem hvert år, det er jeg lidt i tvivl om. Det er i hvert fald en kæmpe stor fornøjelse for mig at købe dem, pakke dem ind, sætte numre på og sende den det billede af gaverne til dem som nu er klar til afhentning. Jeg håber bare det er lige så hyggeligt for pigerne som det er for mig. 

Hvis du vil lave den udvidet med 24 “låger” til en du holder af, kan du finde inspiration i den jeg lavede til John. Det er 24 udsagn om hvad jeg elsker ham for. På forsiden står der: jeg elsker dig fordi. På bagsiden er der en grund til at jeg elsker ham. Den er meget billig at lave men værdifuld at få.

Lav den til din partner, søster, veninde eller dit barn. Find den her:

Hjemmelavet julekalender. Jeg elsker dig fordi…

Du ønskes en fantastisk december med hyggelige advents søndage. 

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang. 

Kærligst Heidi 

Hvis du gerne til vide med om advent kan du læse om det i Folkekirken.dk

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

gaamigglad.dk

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu