122. Tirsdagstur- Skal dem som ikke fejre jul have julehjælp

Julehjælp til dem som ikke fejre jul?

Næ egentlig ikke,og dog. Jeg mener vi skal hjælpe dem som trænger. Hele året. Men julehjælpen må efter min mening være til dem som fejre jul. 

Det mener jeg fordi det er dem som fejre jul som har en ekstra udgift de ikke har råd til. Derfor kan de søge hjælp så de også kan fejre helligdagen. 

Der er mange som af den ene eller anden grund ikke fejre jul, men som også kan bruge hjælp. Dem skal vi også hjælpe og hvis der er julehjælpspakker i overskud, kan de efter min mening gå til trængende som ikke fejre jul. 

I min verden er vi alle født lige, og jeg mener ikke man skal gøre forskel. Men hjælpen kaldet julehjælp, må være rettet til dem som fejre helligdagen. 

I år lader det, desværre, ikke til at der bliver overskud af julehjælpspakker, da der er flere end tidligere som har søgt. 

TV2 har lavet en fin lille video om det vi er fælles om. Den kan du se her.

Der er masser af muligheder for at hjælpe til jul. Både lokalt og nationalt. Find dem du vil støtte her: Google julehjælp.  

Hvis du gerne vil gøre en forskel lokalt kan du læse mit blogindlæg fra 121. Tirsdagstur hvor der er tips til at gøre en forskel lokalt. 

Jeg ønsker alle jer som fejre jul og alle jer som ikke gør, en fantastisk juleferie. 

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang. 

Gå-hilsner

Heidi

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.