Farlige bakterier
Egentlig er jeg ikke hysterisk i et køkken og bange for farlige bakterier, selv om jeg har hygiejne bevis og har set bakterier vokse sig store og ulækre, med hår på og det hele. Man kan jo få lyst til at skrubbe sit køkkenbord helt ned, bare fordi man har smurt madpakker. Det gør jeg ikke.

– MEN

Alt det frugt og grønt vi har, bliver skyllet. Også bananer, avocado, ananas og appelsiner.

– FORDI

Det er udenpå tingene bakterierne sidder, og når du har skrællet din appelsin er dine fingre FULD af bakterie og dem spiser du når du spiser de friske stykker frugt. Derfor skal du skylle alt hvad du får ind i dit køkken.

Hygiejnebevis
Da vi modtog undervisning i køkkenet, da jeg tog mit hygiejnebevis, blev en af mine holdkammerater spurgt om hvofor hun kun skylle tomaterne, og ikke bananerne. Ja det var jo fordi, bananerne tog hun jo alligevel skralden af. Det svar gav ikke point i bogen, og det giver jo god mening at alt skal skylles. Synes du ikke?

Fik du læst 140. tirsdagstur – Jeg får stadig ondt i maven ved tanken om det jeg gjorde ved min søn

Tusinde tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Det er med stolthed jeg kan fortælle at Gå Mig Glad for 3. år i træk er nomineret til homePrisen.

Jeg vil blive meget glad for din stemme

Kærligst Heidi

gaamigglad.dk