149. tirsdagstur- Du gør mig misundelig

Er du misundelig på andres oplevelser?

Det er ferietid og tid til at blive misundelig på hinandens oplevelser. På Facebook ser vi altid højdepunkterne i vores venners (læs vores Facebook venners liv) liv. De venner vi mødes med, og som hjælper os når vi skal flytte, er venner, mange af dem vi har på vores venneliste på Facebook er bekendte, eller nogen vi kendte engang.

Feriebilleder der er værd at være misundelig på

Alle de historier om hvor folk har været på ferie, og alle de billeder på de sociale medier af skønne steder, flotte strande, smarte drinks og spændende lande, giver sommetider mig en anelse misundelse. Og dog. De billeder jeg bliver mest misundelig på er dem med natur. Dem hvor jeg kan se at folk er ude i smuk natur, går tur hånd i hånd, og har kvalitets tid. Det er ro, nærvær og ferie for mig!

Danmark er så smuk

I dag har jeg været til møde på Rømø, som ligger midt i Nationalpark vadehavet hvor man blandt andet kan opleve sort sol. Det var en smuk køretur derover, og SÅ skønt at være der. Jeg fik købt honning med hjem, gået en tur og holdt et godt møde med en forhåbentlig ny kunde. Hvis du ikke skal ud og rejse, og gerne vil se noget i Danmark, kan jeg varmt anbefale en tur til Rømø, hvor man kan køre lige til i bil. Ingen broafgift her. På Rømø kan du tage billeder jeg vil blive misundelig på. Der er den smukkeste natur.

Vandretur for nybegynder

I næste uge og tre uger frem, holder jeg ferie og EN af de ting jeg skal i ferien, sammen med min kæreste, er at gå en lang tur. En VIRKELIG lang tur. Jeg har altid sagt at det kunne være fedt at komme ned og gå på Caminoen, og til det svarer John:

“Du kan da bare gå til Vejle. Der er også langt.”

Han har jo ret. I år har jeg sagt at nu vil jeg gerne gå den tur. Så vi bliver kørt til Bindeballe købmanden og går derfra af den smukke sti. Jeg håber turen vil give mig nogle smukke billeder, og at det bliver en skøn tur for os at gå sammen. Sikke en oplevelse.

Fik du læst: 62. tirsdagstur – pas dig selv!

Tusinde tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Rigtig god sommer!

Gå-hilsner

Heidi

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.